HomeNews

Обмін досвідом

Дата Публікації

26.04.2024

Місяць обміну досвідом

У червні до нас завітали одразу кілька делегацій із різних регіонів України. Обмін досвідом та об'єднання зусиль зараз дуже вагомі, адже дають поштовх для якісних змін наших громад та країни в цілому. 

Нещодавно з кількаденним візитом на Прикарпатті перебував Клуб підприємців Буковини. Делегація у супроводі Бізнес Асоціації Івано-Франківська відвідала і Kalush Industrial HUB.

Цікавились промисловим потенціалом індустріального парку і громади загалом, історією проєкту та перспективами його розгортання, особливостями локації, додатковими перевагами для резидентів тощо. Обговорили також преференції, які гарантує держава, та ті додаткові сервіси, які може забезпечувати керуюча компанія парку (PWR).

А сьогодні на наш промисловий майданчик завітали представники місцевого самоврядування Чернігівщини та Сумщини. До Калуша їх супроводжувала віце-президентка Івано-Франківської Торгово-промислової палати Марія Савка.

"Є запит на те, щоб організовувати певні навчання щодо створення та функціонування індустріальних парків для представників громад. І досвід тих, хто робить у цьому успішні кроки, є важливим. "Калуш індастріал хаб" якраз має цей цінний досвід", — зазначила під час зустрічі Марія Савка.

Загалом подібні візити є важливим етапом у напрацюванні ділових контактів та розвитку ефективної взаємодії на міжрегіональному рівні.

Отримати більше інформації

Станьте частиною Калуського індустріального парку, будуйте та розвивайте бізнес в Україні у спільноті сміливих людей.

Контакти
+380 68 270 85 20
Отримати презентацію