HomeNews

Учасники бізнес-форуму

Дата Публікації

07.12.2023

Бізнес-форум у Калуші та візит делегації з Легницької спеціальної економічної зони

У Калуші завершився бізнес-форум «Місцеві політики розвитку малого і середнього бізнесу». Говорили про розвиток промисловості. 

На дискусійній панелі Kalush Industrial HUB як інвестиційний проєкт презентував операційний директор компанії Вадим Пасічник. Він зазначив, що створення спеціалізованих промислових зон із відповідним статусом та підтримкою держави — це якраз те, що сприятиме відбудові та розвитку України.

"Держава намагається створити преференції для реалізації індустріальних парків, але натомість очікує, що в цих парках будуть створені робочі місця й люди отримають достойну заробітну плату, а бюджети — відповідні надходження. Тому ми прагнемо збалансувати суспільний запит, соціальний, з врахуванням економічних інтересів держави і приватного бізнесу", — наголосив Вадим Пасічник.

Також після формуму наш промисловий майданчик відвідала делегація з Легницької спеціальної економічної зони, яка є одним із потужних центрів економічного розвитку Польщі.  Одним із напрямків діяльності цієї спеціальної зони є створення індустріальних парків, тому з цікавістю вивчаємо їхній досвід. 

Отримати більше інформації

Станьте частиною Калуського індустріального парку, будуйте та розвивайте бізнес в Україні у спільноті сміливих людей.

Контакти
+380 68 270 85 20
Отримати презентацію