HomeNews

Ми на ReBuild Ukraine

Дата Публікації

14.11.2023

ReBuild Ukraine: іноземці придивляються до України і цікавляться індустріальними парками

Представникам Kalush Industrial HUB вдалося побувати на Міжнародній виставці-конференції у Варшаві. Участь у ній взяли 545 компаній з понад 30-ти країн світу. І це — чудовий майданчик для промоції громад та інвестиційних проєктів.

Українське законодавство чітко пропонує низку пільг для потенційних інвесторів, зокрема, митні та податкові. Але у світі про це знають недостатньо. Крім того, безпекова ситуація така, що відштовхує зовнішній бізнес або змушує ще роздумувати, перебувати в якомусь очікуванні. 

Але відновлення України після війни, каже керівник індустріального парку Тарас Бенець,  можливе, у тому числі, через запуск потужних виробництв. І якщо раніше нашу країну часто розцінювали як імпортера готової продукції чи торгового партнера, то зараз вектор уваги зміщується. І це — добре. 

Щодо Калуського індустріального парку, то інтерактивна панель стенду та концепція об’єкту таки привернули увагу багатьох відвідувачів: серед візитерів були представники різноманітних українських делегацій (від профільних виробників — до делегатів ВРУ та місцевих органів влади), а також численні іноземні компанії. 

«Перемовини з представниками кількох компаній у Варшаві були дійсно цікавими та продуктивними, а з діаспорою — підтримуючими», — резюмує Тарас Бенець.

Із реально зацікавленими у співпраці компаніями обмінялись контактами й плануємо взаємні візити для налагодження подальшої комунікації. Наша мета незмінна — залучити інвесторів та партнерів для розбудови промислової і соціальної інфраструктури у Калуші, що сприятиме створенню нових робочих місць та розвитку економіки регіону. 

Отримати більше інформації

Станьте частиною Калуського індустріального парку, будуйте та розвивайте бізнес в Україні у спільноті сміливих людей.

Контакти
+380 68 270 85 20
Отримати презентацію